FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederaciónCompeticiónARC y SeleccionesPromociónLa TiendaForoMultimediaOficina de Servicio

La Federación Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol BlogVolei PlayaÁrbitros

Noticias /
Competicions Catalanes Sènior

La Lliga Màsters a dues setmanes de l’inici amb rècord de participants

27/10/2014

La Lliga Màsters a dues setmanes de l’inici amb rècord de participants


El cap de setmana del 8 i 9 de novembre s’iniciarà la que serà tercera edició de la Lliga Màsters/Veterans de la Federació Catalana de Voleibol amb rècord de número d’inscrits. Fins a 16 equips hi participaran enguany en la competició de caire més lúdic d’aquesta federació, on hi tenen cabuda persones adultes (pares i mares dels jugadors de voleibol federats, simpatitzants, etc.) i que volen compartir l’afició al nostre esport.

La temporada passada hi van participar deu equips, en una competició que temporada rere temporada s’han anat incorporant equips . La competició té un caire lúdic/amateur i està dirigida a uns usuaris  que no hagin practicat mai aquest esport o, com a mínim, mai a nivell federat.

L’objectiu principal d’organització d’aquesta lliga es donar suport a un col·lectiu en creixement sense prescindir dels requisits bàsics de la pràctica esportiva federada com la organització logística, els arbitratges i la mutualitat dels afiliats.

Com a objectiu secundari es proposa gaudir d’una nova eina de promoció i d’un instrument per a crear afició pel voleibol.

La campanya 2014/15 arrencarà en dues setmanes amb els 16 equips inscrits en la primera fase dividits en dos grups de 8 equips, amb possibilitat d’incorporar-se en la següent fase equips de nova creació, estant a data d’avui ja un equip inscrit per a participar en aquesta segona fase del campionat, en la que el Vòlei Màsters Sabadell va ser el vencedor de les dues primeres edicions.


<< Volver


Patrocinadores de la Federación Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓN
· NOTICIAS
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓN
· ARC Y SELECCIONES
· PROMOCIÓN
· LA TIENDA
· FORO
· MULTIMEDIA
· LA FEDERACIÓN
· ENTRENADORES
· VOLEI PLAYA
· ÁRBITROS
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 932684177 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material