FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederaciónCompeticiónARC y SeleccionesPromociónLa TiendaForoMultimediaOficina de Servicio

La Federación Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol BlogVolei PlayaÁrbitros

Noticias /
General

Cicle de conferències gratuïtes de la secció de psicologia de l’esport

26/01/2016

Cicle de conferències gratuïtes de la secció de psicologia de l’esport


El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya convoca una sèrie de conferències gratuïtes dins la secció de psicologia de l’esport.

La primera de les conferències està convocada per avui mateix, dimarts 26 de gener, a la seu del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (C/ Rocafort, 129 Barcelona) amb una conferència sobre “Rehabilitació a través de l’esport” que donarà inicia a les 20:30 hores i que com la resta del cicle de conferències són gratuïtes. Ponència dirigida pel psicòleg sanitari i de l’esport, Albert Soldevilla.

Una primera conferència que tractarà sobre les possibilitats de l'esport com a eina de rehabilitació de col·lectius vulnerables com les persones que pateixen una drogodependència o es troben en risc d'exclusió social. La figura del psicòleg de l'esport intervé sobre aquest col·lectiu com a suport al tractament individualitzat de cada individu tenint en compte la promoció dels factors de protecció que ajudaran a la planificació esportiva. Alhora es tindrà en compte l'assessorament que es realitza als tècnics esportius que lideren activitats esportives de col·lectius vulnerables.

Durant els propers mesos, un dimarts de cada mes, hi haurà una conferència, fins a un total de set, i que s’allargarà fins al mes de novembre.

Les inscripcions s’han de fer al següent enllaç, http://bit.ly/20qnrRc ,  tot esperant que sigui de l’ interès dels entrenadors catalans de voleibol.


<< Volver


Patrocinadores de la Federación Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓN
· NOTICIAS
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓN
· ARC Y SELECCIONES
· PROMOCIÓN
· LA TIENDA
· FORO
· MULTIMEDIA
· LA FEDERACIÓN
· ENTRENADORES
· VOLEI PLAYA
· ÁRBITROS
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 932684177 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material