FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederaciónCompeticiónARC y SeleccionesPromociónLa TiendaForoMultimediaOficina de Servicio

La Federación Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol BlogVolei PlayaÁrbitros

Noticias /
General

El president del FC Barcelona, Bartomeu, visita la secció amateur del CVB Barça

18/11/2015

El president del FC Barcelona, Bartomeu, visita la secció amateur del CVB Barça


El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident primer Jordi Cardoner i del directiu Oriol Tomàs, nou responsable de les seccions amateurs, van mantenir dimecres al vespre una trobada amb els membres de la secció de vòlei femení a les instal·lacions de l’INEFC, lloc habitual dels seus entrenaments.

Com ja s’ha fet amb totes les seccions no professionals del Club a excepció de la d’atletisme, amb la qual es trobaran la propera setmana, van conèixer les components de la secció i van poder xerrar amb les noies per saber la seva dinàmica i desitjar-los una bona temporada.

Una secció molt jove

La secció de vòlei femení és un secció vinculada al FC Barcelona des del 1994 i actualment té un total de 230 jugadores dividides en més de 20 equips que competeixen des de l’escola fins a la categoria sènior, equip que disputa la Super Lliga femenina. De fet, la temporada passada van jugar per primera vegada a la història de la secció la competició europea. Els equips realitzen els seus entrenaments i partits entre les instal·lacions de l’INEFC, l’Illa i L’Hospitalet Nord.

Declaracions del president Josep Maria Bartomeu:

“Sempre els dic que intentin que, aquests valors que transmet el Barça, els tinguem nosaltres, amb els rivals, a la pista i també els pares. Crec que és un èxit tenir una secció molt nombrosa, amb 230 joves esportistes. Amb tants equips diferents, tantes categories i tant nivell, perquè tenen bon nivell, la secció és un referent, no només per al Barça, sinó per a l’esport català. Tenim una secció que en el futur pot créixer encara més i pot tenir grans jugadores que puguin arribar al primer equip o Divisió d’Honor”.

Declaracions del vicepresident primer Jordi Cardoner:

“Jo crec que és important descobrir aquests espais del Club perquè és molt difícil transmetre i explicar als socis que tenim secció de vòlei, però, a més, que hi ha més de 200 noies que estan practicant aquest esport en totes les categories, i amb els èxits i la forma en què ho estan fent. Crec que, realment, és una part important que molts espectadors descobriran també d’aquest gran club que és el Barça”.


<< Volver


Patrocinadores de la Federación Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓN
· NOTICIAS
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓN
· ARC Y SELECCIONES
· PROMOCIÓN
· LA TIENDA
· FORO
· MULTIMEDIA
· LA FEDERACIÓN
· ENTRENADORES
· VOLEI PLAYA
· ÁRBITROS
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 932684177 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material