FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederaciónCompeticiónARC y SeleccionesPromociónLa TiendaForoMultimediaOficina de Servicio

La Federación Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol BlogVolei PlayaÁrbitros

Noticias /
General

L'emoció de la flama olímpica torna a Barcelona i el vòlei català, present a l’acte

26/07/2012

L'emoció de la flama olímpica torna a Barcelona i el vòlei català, present a l’acte


Per commemorar els vint anys dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, un relleu de torxes va recórrer ahir a la tarda els carrers de la Ciutat Comtal, des de l'Ajuntament de la capital catalana, on l'alcalde dels Jocs Olímpics, Pasqual Maragall, va lliurar la torxa al primer rellevista, Epi, fins al Museu Olímpic, on l'alcalde actual, Xavier Trias, i el triple medallista Gervasio Deferr van encendre el peveter del museu.

La Federació Catalana de Voleibol no va voler perdre`s aquest acte commemoratiu dels considerats els millors Jocs Olímpics de la era moderna. La presidenta de l’ens federatiu català, Maribel Zamora, va assistir als actes de commemoració d’aquest vintè aniversari de la cita olímpica a Barcelona.

El foc olímpic va recórrer els carrers de Barcelona i va il·luminar de nou la muntanya de Montjuïc. Prop d'una quarantena d'esportistes i personalitats del món de l'esport, entre els quals hi va haver representants dels voluntaris de Barcelona 92 i els mitjans de comunicació, van portar la flama olímpica des de l'Ajuntament fins al Museu Olímpic i de l'Esport.

L’encesa de la torxa i el punt final del relleu

L'encesa de la torxa, al pati de l'Ajuntament, ha estat un dels moments més emotius de la commemoració. L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha lliurat el foc olímpic a l'expresident de la Generalitat, Pasqual Maragall, que era alcalde de la ciutat durant els Jocs, i aquest li ha cedit al primer rellevista, l'Epi.

El punt final del relleu va produir-se quan el tres cops medallista Gervasio Deferr va arribar a les portes del Museu Olímpic i va encendre amb l'alcalde Trias, el peveter del museu.

Durant l'acte, Trias va fer una crida a continuar amb l'esperit de Barcelona 92 i va donar les gràcies a tots els que van fer possible els Jocs, amb paraules especials per als 35.000 voluntaris i l'expresident Maragall, que va qualificar d' "alcalde olímpic per excel·lència".


<< Volver


Patrocinadores de la Federación Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓN
· NOTICIAS
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓN
· ARC Y SELECCIONES
· PROMOCIÓN
· LA TIENDA
· FORO
· MULTIMEDIA
· LA FEDERACIÓN
· ENTRENADORES
· VOLEI PLAYA
· ÁRBITROS
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 932684177 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material