FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederaciónCompeticiónARC y SeleccionesPromociónLa TiendaForoMultimediaOficina de Servicio

La Federación Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol BlogVolei PlayaÁrbitros

Noticias /
General

Aurelio Ureña obrirà la temporada de clínics i formació a càrrec de la FCVb

14/10/2014 - 15/10/2014

Aurelio Ureña obrirà la temporada de clínics i formació a càrrec de la FCVb


El proper cap de setmana del 15 i 16 de novembre s’obrirà de forma oficial la temporada de clínics i formació que la Federació Catalana de Voleibol oferirà, com cada any, a tots aquells entrenadors del vòlei català, així com a persones vinculades al món de l’esport.

Aurelio Ureña va ser seleccionador estatal de la selecció femenina des de 2001 a 2008, càrrec que compatibilitzava amb la seva tasca com a primer entrenador de l’equip femení de l’Universidad de Granada, equip de la part capdavantera de la Superlliga de principis de segle XXI, i formador de moltes de les jugadores que després van donar el pas al professionalisme i la selecció absoluta femenina.

Des de juny del 2009 es el degà de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Universidad de Granada, de la que forma part des de 1989 com a docent. El Doctor Ureña, a més es Conseller Delegat de la Universiada d’hivern que tindrà lloc a Granada el 2015.

El clínic que obrirà la formació d’aquesta temporada 2014/15 a càrrec d’Aurelio Ureña tindrà com a títol ‘DESENVOLUPAMENT DELS FONAMENTS DE JOC A PARTIR DEL JOC REDUIT’ en una activitat que tindrà dos dies de durada i que tindrà una part teòrica i una altre pràctica, on el doctor desenvoluparà la vinculació existent entre exercicis bàsics, des de situacions d’un contra un, fins a quatre contra quatre, de qualsevol entrenament, amb fonaments de joc real (situació en competició).

En els propers dies disposarem de tota la informació d’horaris i lloc de celebració per tal de fer-la pública als més de 200 entrenadors que exerciran enguany a Catalunya, així com a persones interessades en participar d’aquest primer clínic de la temporada 2014/15.


<< Volver


Patrocinadores de la Federación Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓN
· NOTICIAS
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓN
· ARC Y SELECCIONES
· PROMOCIÓN
· LA TIENDA
· FORO
· MULTIMEDIA
· LA FEDERACIÓN
· ENTRENADORES
· VOLEI PLAYA
· ÁRBITROS
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 932684177 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material