FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederaciónCompeticiónARC y SeleccionesPromociónLa TiendaForoMultimediaOficina de Servicio

La Federación Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol BlogVolei PlayaÁrbitros

Noticias /
General

Miguel Cardenal transmet tranquilitat a l’esport català en la seva visita a Barcelona

27/01/2014

Miguel Cardenal transmet tranquilitat a l’esport català en la seva visita a Barcelona


La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) va rebre dijous la visita del secretari d'estat per l'Esport, Miguel Cardenal, qui va fer entrega, a la Sala Samaranch, de les medalles a la Real Orden al Mérito Deportivo 2013 a deu esportistes i un metge amb residència a Catalunya, que per diferents motius no van poder assistir en el seu dia al lliurament que es va realitzar a Madrid.

L’acte va començar amb les paraules del president de la Unió de Federacions, David Moner, donant la benvinguda al Secretario de Estado para el Deporte, així com als esportistes i metge guardonats, i als assistents al lliurament, entre els quals hi havia, en representació de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Amador, director de Relacions Institucionals de l’Àrea d’Esports.

Cardenal va transmetre un missatge de tranquil·litat a l'esport català després de la creació de la llicència única vàlida per a tot l'Estat espanyol. Entre les novetats, la reforma deixa en mans de les federacions espanyoles decidir quant cobraran les autonòmiques per al seu manteniment. Cardenal assegura que no cal patir ja que 'no està en l'ànim de la reforma perjudicar les federacions autonòmiques'.

El rebombori que ha generat l'aprovació d'aquesta llicència ha obligat a l’administració catalana y espanyola a seure's i treballar plegades per acabar d'aclarir alguns temes.

Una vegada finalitzat el lliurament de les medalles i les tradicionals fotografies de família amb els guardonats, David Moner, acompanyat del Consell Directiu de la UFEC, en el qual hi forma part la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, va mostrar a Miguel Cardenal la seu de la Unió de Federacions, així com els diferents serveis que aquesta ofereix a les federacions esportives catalanes.


<< Volver


Patrocinadores de la Federación Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓN
· NOTICIAS
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓN
· ARC Y SELECCIONES
· PROMOCIÓN
· LA TIENDA
· FORO
· MULTIMEDIA
· LA FEDERACIÓN
· ENTRENADORES
· VOLEI PLAYA
· ÁRBITROS
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 932684177 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material