FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederaciónCompeticiónARC y SeleccionesPromociónLa TiendaForoMultimediaOficina de Servicio

La Federación Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol BlogVolei PlayaÁrbitros

Noticias /
General

En marxa la 7ª edició del Premi Dona i Esport

02/12/2013

En marxa la 7ª edició del Premi Dona i Esport


El setè Premi Dona i Esport es un certamen que té com a objectiu fer visible el paper i la incidència de les dones en l'esport tot posant en valor les trajectòries de dones esportistes o promotores de l'esport i l'esforç d'aquelles entitats que hagin donat rellevància a la presència femenina en l'esport. Uns premis Dona i Esport on la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol hi té presència amb la presidenta de l’ens federatiu català, Maribel Zamora, entre el jurat dels premis.

Les candidaturesal premi es podran formalitzar a través del correu electrònic promocioesportiva2@bcn.cat fins el 31 de desembre.

La novetat d'enguany és la creació d’una nova categoria: el Premi al Club Esportiu. La seva finalitat és guardonar a un club que hagi destacat en la seva trajectòria de promoció de l'esport femení o hagi aconseguit una fita esportiva, o bé s'hagi caracteritzat per fomentar la participació i presència de les dones en tots els àmbits d'actuació, tot impulsant el principi d'igualtat.

Com en les anteriors edicions, el certamen també inclou el "Premi Mireia Tapiador a la Promoció de l'Esport", destinat a les dones que hagin destacat en la seva tasca de difusió i promoció de l'esport; el "Premi a la Dona Esportista", per aquelles dones que hagin destacat en la seva trajectòria esportiva en competició o hagin aconseguit alguna fita esportiva; el "Premi al Mitjà de Comunicació", que reconeix les persones o mitjans que hagin destacat per la tasca de promoció i difusió de fets, activitats i èxits relacionats amb les dones i l'esport.

Els premis inclouen el nom de Mireia Tapiador com un homenatge a la gimnasta, investigadora i docent Mireia Tapiador, que va morir en accident de trànsit l'any 2005. Des de la primera edició dels premis, l'any 2007, els guardons recorden aquesta destacada personalitat del món de l'esport femení.


<< Volver


Patrocinadores de la Federación Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓN
· NOTICIAS
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓN
· ARC Y SELECCIONES
· PROMOCIÓN
· LA TIENDA
· FORO
· MULTIMEDIA
· LA FEDERACIÓN
· ENTRENADORES
· VOLEI PLAYA
· ÁRBITROS
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 932684177 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material