FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederaciónCompeticiónARC y SeleccionesPromociónLa TiendaForoMultimediaOficina de Servicio

La Federación Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol BlogVolei PlayaÁrbitros

Noticias /
General

Convocatòria i entrenaments previs Campionat d’Espanya seleccions autonòmiques

21/06/2013 - 22/06/2013

Convocatòria i entrenaments previs Campionat d’Espanya seleccions autonòmiques


Del 2 al 6 de juliol es disputarà a Valladolid el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques, i les quatre selecciones catalanes ja estan preparades per a viatjar a la capital castellana.

Els seleccionadors de les quatre seleccions catalanes han fet públic el llistat de jugadors i jugadores que disputaran l’estatal de seleccions. Les seleccions infantil femenina i cadet femenina ja coneixen el nom de les dotze integrants de la plantilla que viatjarà fins a Valladolid, mentre que els seleccionadors de la infantil masculina i cadet masculina treballaran al llarg de la setmana vinent en els entrenaments previs de preparació pel CESA abans de decidir qui seran els dotze jugadors que competiran per Catalunya en aquestes dues categories.

Tot seguit adjuntem els entrenaments de les quatre seleccions per a la propera setmana, així com el llistat de jugadors/es que estan convocats per assistir-hi a aquests entrenaments. Uns entrenaments proposats pels seleccionadors, i tenen una obligatorietat relativa a la disponibilitat de jugadors/es, pregant la comunicació a aquesta federació en cas d’absència a alguna de les sessions d’entrenament.

Donat que els entrenaments diaris són en doble sessió, els dinars de cadascun dels dies d’entrenament aniran a càrrec de cada jugador/a, bé amb dinar de casa, o bé amb el servei de restaurant a un preu de 6€ que disposa la Residència Joaquim Blume.

Preguem comuniqueu als seleccionadors la utilització del servei de menjador per tal de poder fer una previsió a la Residència Blume.

Convocatòria Entrenaments Previs

Programa d’entrenaments previs SSCC


<< Volver


Patrocinadores de la Federación Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓN
· NOTICIAS
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓN
· ARC Y SELECCIONES
· PROMOCIÓN
· LA TIENDA
· FORO
· MULTIMEDIA
· LA FEDERACIÓN
· ENTRENADORES
· VOLEI PLAYA
· ÁRBITROS
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 932684177 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material