FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederaciónCompeticiónARC y SeleccionesPromociónLa TiendaForoMultimediaOficina de Servicio

La Federación Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol BlogVolei PlayaÁrbitros

Noticias /
General

Inscripcions obertes pels cursos d’àrbitre de pista i platja

01/12/2016

Inscripcions obertes pels cursos d’àrbitre de pista i platja


A partir d’avui i fins al poper dimecres, 7 de desembre, estan obertes les inscripcions per realitzar el curs d’àrbitres de territorial B a pista i a platja. Les seus on es duran a terme els cursos són Begues, Cardedeu i Roquetes.

A Cardedeu, la fase presencial serà el dia 10 de desembre i la pràctica el dia 11 al Pavelló Municipal de d’Esports de Cardedeu. A Begues, la part presencial serà entre setmana i s’haurà d’assistir a les classes teòriques els dies 12 i 15 de desembre en horari de tarda i la part pràctica i l’examen el dia 18 de desembre.

Un cop realitzada la part de pista es podrá realizar la teórica de platja on caldrà superar 3 test específics de vòlei platja. Per obtenir la titulació d’àrbitre de platja també s’haurà de realitzar una part pràctica en una jornada de la Lliga d’hivern de vòlei platja.

A Roquetes, on només es farà el curs d’àrbitre de pista, la fase presencial i l’examen teòric es realitzaran el dia 10 de desembre. Durant el matí es realitzarà la classe teòrica i per la tarda la part pràctica i l’examen en partits del campionat de Catalunya.

Tots aquells que estiguin interessats en realitzar aquests cursos han d’omplir aquest formulari, que també trobaran a la pàgina web de la Federació Catalana a l’apartat d’àrbitres. Amb la sol·licitud enviada es tindrà accés a la plataforma amb tota la informació i material necessari pel desenvolupament del curs.

Més informació aquí

 


<< Volver


Patrocinadores de la Federación Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓN
· NOTICIAS
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓN
· ARC Y SELECCIONES
· PROMOCIÓN
· LA TIENDA
· FORO
· MULTIMEDIA
· LA FEDERACIÓN
· ENTRENADORES
· VOLEI PLAYA
· ÁRBITROS
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· INSCRIPCIONS VÒLEI PLATJA / BEACH VOLLEY INSCRIPCIONS
· ZONA OUTLET
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 932684177 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material