FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederacióCompeticióARC i SeleccionsPromocióLa BotigaForumMultimèdiaOficina de Servei

La Federació Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol BlogVolei PlatjaÀrbitres

Notícies /
Competicions Catalanes Sènior

La Lliga Màsters, a dues setmanes de l’inici amb rècord de participants

27/10/2014

La Lliga Màsters, a dues setmanes de l’inici amb rècord de participants


El cap de setmana del 8 i 9 de novembre s’iniciarà la que serà tercera edició de la Lliga Màsters/Veterans de la Federació Catalana de Voleibol amb rècord de número d’inscrits. Fins a 16 equips hi participaran enguany en la competició de caire més lúdic d’aquesta federació, on hi tenen cabuda persones adultes (pares i mares dels jugadors de voleibol federats, simpatitzants, etc.) i que volen compartir l’afició al nostre esport.

La temporada passada hi van participar deu equips, en una competició que temporada rere temporada s’han anat incorporant equips . La competició té un caire lúdic/amateur i està dirigida a uns usuaris  que no hagin practicat mai aquest esport o, com a mínim, mai a nivell federat.

L’objectiu principal d’organització d’aquesta lliga es donar suport a un col·lectiu en creixement sense prescindir dels requisits bàsics de la pràctica esportiva federada com la organització logística, els arbitratges i la mutualitat dels afiliats.

Com a objectiu secundari es proposa gaudir d’una nova eina de promoció i d’un instrument per a crear afició pel voleibol.

La campanya 2014/15 arrencarà en dues setmanes amb els 16 equips inscrits en la primera fase dividits en dos grups de 8 equips, amb possibilitat d’incorporar-se en la següent fase equips de nova creació, estant a data d’avui ja un equip inscrit per a participar en aquesta segona fase del campionat, en la que el Vòlei Màsters Sabadell va ser el vencedor de les dues primeres edicions.


<< Tornar

Publicitat de la Federació Catalana de Voleibol


Patrocinadors de la Federació Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓ
· NOTÍCIES
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓ
· ARC I SELECCIONS
· PROMOCIÓ
· LA BOTIGA
· FORUM
· MULTIMÈDIA
· LA FEDERACIÓ
· ENTRENADORS
· VOLEI PLATJA
· ÀRBITRES
· ACTIVITATS SELECCIONS CATALANES
· AFICIONATS AL VÒLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 93 268 41 77 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material