FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederacióCompeticióARC i SeleccionsPromocióLa BotigaForumMultimèdiaOficina de Servei

La Federació Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol BlogVolei PlatjaÀrbitres

Notícies /
General

Engegada una nova campanya pel col•lectiu arbitral català

Engegada una nova campanya pel col•lectiu arbitral català

20/09/2015

Engegada una nova campanya pel col•lectiu arbitral català


L’estament arbitral català es va reunir divendres passat al Casal Can Travi de Vall d’Hebron, amb la col·laboració del CV Vall d’Hebron en la utilització d’aquestes instal·lacions, per tal d’asseure les bases de la propera temporada 2015/16.

La reunió va comptar amb una gran presència dels col·legiats catalans que van omplir la sala d’aquest local. L’acte va comptar amb la presència del President de la CTARJ, David Fernández, juntament amb la Presidenta de la FCVb, Maribel Zamora, que com es costum, va voler acompanyar i saludar els àrbitres catalans, felicitant-los per la seva gran tasca temporada rere temporada.

Una vegada duta a terme la presentació de la jornada es va procedir a la foto de família del grup arbitral 2015/16 i es va entrar en matèria amb el balanç de la temporada que finalitza per part de David Fernández, explicació de les novetats d’enguany per part del tècnic CTARJ de la Federació Catalana de Voleibol, Joaquim Ventura, per acabar amb una ponència en els canvis de reglament de joc 2015/16 per part de l’àrbitre internacional David Fernández.

Reconeixements als nous àrbitres nacionals amb el Premi Diego León

Durant la reunió d’inici de temporada de l’estament arbitral català celebrada divendres al Casal Can Travi del barri de Vall d’Hebron de Barcelona, entre els molts punts tractats es va dur a terme també l’entrega del Premi Diego León 2015.

Enguany el premi ha recaigut en els cinc àrbitres catalans que el passat mes de gener van desplaçar-se fins a Palència per a realitzar la part teòrica del Curs Nacional d’Àrbitre, el qual van superar amb excel·lent resultat, convertint-se de facto en àrbitres nacionals, després de superar posteriorment la part pràctica, augmentant d’aquesta manera considerablement el número d’àrbitres catalans que actualment disposen d’aquesta titulació.

Eva D’Acuña, Daniel Sarrión, Sergio Fernández, Jonathan Artero i Miriam Gris, van rebre de mans de la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, i del President de la CTARJ, David Fernández, el rellotge oficial de la FCVb que els acredita com a premiats d’aquest any.


<< Tornar

Publicitat de la Federació Catalana de Voleibol


Patrocinadors de la Federació Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓ
· NOTÍCIES
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓ
· ARC I SELECCIONS
· PROMOCIÓ
· LA BOTIGA
· FORUM
· MULTIMÈDIA
· LA FEDERACIÓ
· ENTRENADORS
· VOLEI PLATJA
· ÀRBITRES
· ACTIVITATS SELECCIONS CATALANES
· AFICIONATS AL VÒLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 93 268 41 77 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material