FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederacióCompeticióARC i SeleccionsPromocióLa BotigaForumMultimèdiaOficina de Servei

La Federació Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol BlogVolei PlatjaÀrbitres

Notícies /
General

Curs d’entrenador Nivell Bàsic a Roquetes i a Lleida

24/10/2018

Curs d’entrenador Nivell Bàsic a Roquetes i a Lleida


La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà del Comitè Tècnic d’Entrenadors, convoca dos nous cursos de Tènci Català de Voleibol de Nivell Bàsic de la temporada 2018/2019. Els cursos tindran lloc a Lleida i a Roquetes amb l’objectiu de facilitar la formació de nous entrenadors a clubs i entitats que estan lluny de Barcelona.

El curs de Lleida, amb el suport de de l’Associació Set11 Esports, tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de novembre amb classes presencials al Col·legi Mater Salvatoris (Partida Plà de Montsó 30 de Lleida). Els professors d’aquest curs seran Oscar Novillo, gerent de la Federació i entrenador nivell 3 FIVB (màxima titulació internacional); Carlos García, mestre en Educació Física i entrenador nivell 3 FIVB; i Quim Ventura, àrbitre Superlliga RFEVB i àrbitre de volei platja FIVB.

Les classes pràctiques del curs de Roquetes es realitzaran els dies 23, 24 i 25 de novembre al pavelló municipal de Roquetes (Passeig Manel Cid S/N de Roquetes). Mentre que les classes teòriques es faran a la Bliblioteca Mercè Lleixa (Urb. Torre d’en Gil s/n). Els professors d’aquest curs seran Carlos García, mestre en Educació Física i entrenador nivell 3 FIVB; Idaira Vega, INEF, entrenadora nivell 3 RFEVB i àrbitre Nacional RFEVB; i Arthur Cohen, entrenador nivell 3 REFVB i estadista DATA RFEVB.

Els alumnes que s’inscriguin en aquest curs realitzaran un segui de classes, tant teòriques com pràctiques, entre les que destaquen tàctica, preparació física, tècnica, reglament i d’altres.

Els alumnes qualificats com a aptes al finalitzar el curs obtindran el títol provisional de tècnic de Nivell Bàsic (antic Nivell-I), que passarà a ser definitiu una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques i s’hagi cursat un clínic formatiu de la Federació Catalana de Voleibol.

MÉS INFO ROQUETES

MÉS INFO LLEIDA

INSCRIPCIÓ CURSOS

 


<< Tornar

Publicitat de la Federació Catalana de Voleibol


Patrocinadors de la Federació Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓ
· NOTÍCIES
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓ
· ARC I SELECCIONS
· PROMOCIÓ
· LA BOTIGA
· FORUM
· MULTIMÈDIA
· LA FEDERACIÓ
· ENTRENADORS
· VOLEI PLATJA
· ÀRBITRES
· ACTIVITATS SELECCIONS CATALANES
· AFICIONATS AL VÒLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 93 268 41 77 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material