FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederacióCompeticióARC i SeleccionsPromocióLa BotigaForumMultimèdiaOficina de Servei

La Federació Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol BlogVolei PlatjaÀrbitres

Notícies /
General

Cerdanyola del Vallès, seu del primer curs d’entrenador 2018/19

17/07/2018 - 18/07/2018

Cerdanyola del Vallès, seu del primer curs d’entrenador 2018/19


La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà del Comitè Tècnic d’Entrenadors, convoca el primer curs de Tècnic Català de Voleibol de Nivell Bàsic de la temporada 2018/19.

El curs tindrà lloc a la localitat de Cerdanyola del Vallès, amb la col·laboració del ajuntament local i del Club Voleibol Cerdanyola, que en dos anys com a club afiliat a la FCVb ha organitzat un curs àrbitre, i amb aquest, dos d’entrenador.

Les inscripcions es poden fer fins al proper 7 de setembre a través del formulari d’inscripció adjunt a aquesta nota informativa.

Les classes presencials es celebraran els caps del setmana del 15, 16, 22 i 23 de setembre a les instal·lacions del Parc Esportiu Municipal Guiera, en horari de 10 del matí a les 20 hores. Entre les classes presencials, hi ha classes teòriques i pràctiques, entre les que destaquen, tàctica, preparació física, tècnica, reglament i d’altres.

Aquest curs és obligatori per els/les entrenadors/es amb autorització federativa. El curs només disposa de 30 places disponibles que s’atorgaran per rigorós ordre d’arribada del comprovant de pagament.

Els alumnes qualificats com a aptes al finalitzar el curs obtindran el títol provisional de tècnic de Nivell Bàsic (antic Nivell-I), que passarà a ser definitiu una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques i s’hagi cursat un clínic formatiu de la Federació Catalana de Voleibol.

INSCRIPCIÓ

MÉS INFORMACIÓ


<< Tornar

Publicitat de la Federació Catalana de Voleibol


Patrocinadors de la Federació Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓ
· NOTÍCIES
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓ
· ARC I SELECCIONS
· PROMOCIÓ
· LA BOTIGA
· FORUM
· MULTIMÈDIA
· LA FEDERACIÓ
· ENTRENADORS
· VOLEI PLATJA
· ÀRBITRES
· ACTIVITATS SELECCIONS CATALANES
· AFICIONATS AL VÒLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 93 268 41 77 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material